Urmărește ce am mai făcut FRESH DIN ATELIER

Proiecte și amenajări

Creăm experiețe cu natură și emoții, pentru cei care vor să învețe ceva nou, pentru cei care vor să își înceapă propria grădină interioară, pentru acasă, pentru birou sau pentru orice alt spațiu.

Atelierele și evenimentele noastre au loc la Spațiul Sâmbure și online.

Aici, la Sâmbure, propunem comunității locale, și nu numai, produse și servicii care susțin îmbunătățirea calității vieții din case, birouri și alte spații private sau publice.

Produsele noastre sunt elemente de decor, care satisfac nevoia de frumos și nevoia de a avea elemente din natură în spațiile interioare, în care locuim sau lucrăm. Pe lângă aspectul estetic, plantele îmbunătățesc calitatea aerului, prin oxigenare și filtrare. Sâmburii noștri de natură, prin estetică și funcționalitate, se adresează nevoii de a avea o mai bună calitate a vieții.

Produsele din portofoliul nostru credem că reprezintă o soluție inovatoare pentru decorarea spațiilor publice sau de birouri, precum și pentru decorurile de evenimente.

Instalațiile pentru decoruri interioare cu mușchi și licheni stabilizați sau cu plante uscate sau conservate (acestea nu au nevoie de îngrijire, udare) sunt produse unicat, fiind proiecte personalizate, adaptate locațiilor în care sunt amplasate.

Dorim să oferim tuturor celor care ne trec pragul - fizic și virtual - nu doar simple produse, ci soluții adaptate nevoilor lor, povești și inspirație și să construim relații pe termen lung cu aceștia, astfel încât să ajungem să fim în gândul fiecăruia dintre voi, atunci când aveți nevoie să amenajați un loc cu plante sau când doriți să oferiți un cadou deosebit cuiva drag.

Duminică,Luni,Marți,Miercuri,Joi,Vineri,Sâmbătă
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Nu sunt disponibile suficiente produse. Doar [max] rămase.
Coș de cumpărături

Coșul este gol

Return To Shop

Adaugă observații Editează obsevații
Estimează costul livrării

Estimează costul livrării