Urmărește ce am mai făcut FRESH DIN ATELIER

Sâmbure în Familie

Creăm experiețe cu natură și emoții, pentru cei care vor să învețe ceva nou, pentru cei care vor să își înceapă propria grădină interioară, pentru acasă, pentru birou sau pentru orice alt spațiu.

Atelierele și evenimentele noastre au loc la Spațiul Sâmbure și online.

❗️ Nu reușiți să vă întâlniți cu prietenii sau familia anul acesta, de Sărbători? 🌱 Doriți să le trimiteți un dar de suflet și să rămâneți conectați, chiar dacă sunteți departe de ei?
🎁 Noi vă propunem un dar de Crăciun...altfel: o întâlnire aranjată doar pentru voi, în intimitatea familiei voastre (sau a grupului de prieteni). Și nu va fi o întâlnire obișnuită ci și una creativă, pentru că vom co-crea, împreună, un #sâmburedenatură: o kokedama.
Cum funcționează?
  • Voi ne trimiteți toate informațiile despre cei la care este necesar să ajungă cadoul și stabilim împreună data întâlnirii ONLINE.
  • Noi trimitem kit-ul de kokedama prin curier acolo unde trebuie. Fiecare kit conține: pământ, mușchi, planta în ghiveci și tot ce este nevoie pentru a meșteri acest decor viu, la fel ca și instrucțiunile de îngrijire și ce mai este necesar să se știe, pentru pregătirea atelierului.
  • Ne vedem (înainte sau imediat dupa Crăciun) pentru această întâlnire inedită. Ne primiți și pe noi în intimitatea familiei sau grupului vostru de prieteni și promitem să venim cu voie bună!
Dacă rezonați cu acest concept și doriți să faceți un astfel de cadou de Crăciun, vă așteptăm să ne scrieți! 
Pentru ca o astfel de întâlnire să fie posibilă, avem o cerință minimă: 7 familii sau 7 case să participe la această întâlnire. Iar pentru cel care face acest cadou, kit-ul va fi < din partea casei> pentru că < Dar din dar se face ...Rai> nu-i așa?
,
Numărul de ateliere private pe care le putem ține este limitat, așadar, vă invităm să ne scrieți din timp.
Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order Note Edit Order Note
Estimate Shipping
Add A Coupon

Estimate Shipping

Add A Coupon

Coupon code will work on checkout page